Усі новини

Профілактика харчових отруєнь: на Уманщині відбулась просвітницька робота для колективів закладів Ладижинської громади

Літо – період спеки та швидкого псування їжі. А отже – важливо стежити за правилами зберігання харчових продуктів для запобігання харчовим отруєнням.

Саме тому фахівці Черкаського обласного центру контролю та профілактики хвороб продовжують інформаційно-просвітницьку роботу в громадах області.

Фельдшерка санітарна Уманського міськрайонного відділу Надія Мазуренко та помічник лікаря-епідеміолога Ігор Грабчак завітали до закладів Ладижинської громади:

  • Центру надання соціальних послуг,
  • ПП «Укрпалетсистем», магазину-кафе на АЗС,
  • ліцею с. Ладижинка, гімназії с. Колодисте, ЗДО с. Ятранівка.

У колі професійних колективів обговорили терміни зберігання харчових продуктів, правила їх споживання та застереження щодо вживання їжі влітку. Зупинились на темі здорового харчування в період спеки, а також – профілактиці харчових отруєнь та гострих кишкових інфекцій.

Поділитися:
Знайти